Mit tud a MediCRM?

Először is, mire való pontosan?


A MediCRM alapvetően az orvosi betegkiszolgálás egyszerűsítését tűzte ki céljául, így az egész funkcionalitást az alábbi szemléletnek rendeltük alá:
"Minél kevesebb munkával és hozzáértéssel lehessen üzemeltetni, és minél hasznosabban segítse az orvos és az aszisztensek munkáját".
Ennek fényében a hagyományos ügyfélkezelést rengeteg további hasznos funkcióval bővítettük ki, mert az a célunk, hogy se az orvosoknak, se az aszisztenseknek ne kelljen több különböző alkalmazás (számlázás, leletezés, ügyfélkezelés, előjegyzés, stb) használatát elsajátítani, illetve a munkatársak is könnyebben helyettesíthetők lesznek ez által, ami a szabadságolási időszak alatt aranyat érhet.

Dióhéjban tehát: egyszerűsíteni a praxis működését.


MediCRM - Az okos medikai rendszer

Egyszerű online bejelentkezési felület az egészségügyben

Hogyan valósul meg ez a gyakorlatban?


A rendszerünk alapvetően moduláris felépítésű, igy egyszerre képes megfelelni egy masszázsterápia szalon és egy komolyabb magánklinika igényeinek.
Törvényszerű, hogy nem minden ügyfélnek ugyanazokra a szolgáltatásokra van szüksége, így mi elsősorban azokra a szolgáltatásokra fókuszáltuk fejlesztéseinket amelyekre minden egyes magánpraxisnak szüksége lehet.

Melyek ezek a szolgáltatások?

A teljesség igénye nélkül:
  • Ügyfélnyilvántartás
  • Számlázás, könyvelés
  • Statisztikai kimutatások
  • Előjegyzések kezelése
  • Egyszerűsített kapcsolattartás az ügyfelekkel
  • Marketing
...és még jópár olyan modul, amelyek együtt képesek egy magánpraxis életét jelentősen megkönnyíteni.

Bár a MediCRM tulajdonképpen egy CRM rendszer, de köszönhetően a több éves tapasztalatnak, és az ügyfeleink együttműködési készségének, ma már jóval több annál.
Az évek során rengeteg olyan fejlesztést valósítottunk meg, amelyeket első kézből, a felhasználók által jelzett jelenségek, problémák megoldására dolgoztunk ki.
Meggyőződésünk, hogy csak így lehet egy naprakész, valóban sikeres szolgáltatást nyújtani, ha a felhasználóink visszajelzéseit folyamatosan feldolgozzuk, összevetjük saját elképzeléseinkkel, és megvalósítjuk.

A kezelése pedig rendkívül gyorsan elsajátítható.

Nyitott lenne az újdonságra?


Ebben az esetben nincs más dolga, mint egy gyors (kb. 3 perc kitölteni még mobiltelefonon is) árajánlat igénylést küldeni felénk az ÁRAJÁNLAT menüpontban.
Kitölti az űrlapot, elküldi nekünk, és innentől nálunk a labda, keresni fogjuk Önt a lehető leghamarabb.
Vigyázunk rá, hogy a munkát mi, és a rendszerünk végezze, így Önnek már tényleg csak a pácienseivel kell törődnie.

Az ajánlatkérés természetesen díjtalan minden esetben.


MediCRM - Az okos medikai rendszer
Akció ebben a hónapban! A csatlakozási díjat elengedjük!