Kik vagyunk mi?

Egy magyar vállalkozás, egy jól működő rendszerrel


A MediCRM rendszert 2011-ben kezdtük fejleszteni, a megbízó pedig nem egy multinacionális óriásvállalat volt, hanem pár hazai kis cég, akik a napi szintű problémáikat szerették volna megoldani és az alapoktól indultunk.

Kezdetben csak egy előjegyzés-kezelő rendszer volt egy magánóvoda részére, majd a rá következő fejlesztési igények alapján kialakult egy speciális ügyfélregiszter, és szépen, lassan rétegenként épült rá a számlázás, bérletkezelés, lelet és igazolás nyomtatás, levélküldés és kapcsolattartás és a megannyi specifikus szolgáltatás, ami mind azt célozta, hogy minél hatékonyabban tudjon működni egy magánegészségügyi központ.

Ügyfeleink végig partnerek voltak a továbbfejlesztésben, rengeteg hasznos funkció került bele a rendszerbe az ő életszerű igényeik, meglátásaik alapján.
Végül pedig a szisztéma sokadik átdolgozása után ott tartunk, hogy az egészet egy modern, biztonságos, a kor követelményeinek mindenben megfelelő keretrendszerbe ültessük át, és a szélesebb közönségek felé is elérhetővé tegyük.

Egyszerű online bejelentkezési felület az egészségügyben

Egyszerű online bejelentkezési felület az egészségügyben

Miért csináljuk?


Tulajdonképpen nem vagyunk idealisták, de valóban hiszünk abban, hogy a magyar egészségügyet fel kell karolni, nap mint nap érezzük saját bőrünkön is, és mivel a közegészségügyben nem nekünk kell a világot megváltani, így arra jutottunk, jobb, ha a magánpraxisok felé fordulunk, mert ha azok tényleg olajozottan működnek, akkor már legalább nincs az ember magára utalva ha orvosra van szüksége.
És ahhoz, hogy egy magánpraxis jól működjön, nem árt, ha van egy jól működő infrastruktúrája, amit viszont nem könnyű kézben tartani.

Itt jövünk mi a képbe.

Miért választana éppen minket?


Azért, mert a rendszerünket az életszerű helyzetek csiszolták, nem pedig pár napfénytől elzárt programtervező hagymázas rémálmaiból keletkezett.
Azért, mert nem egy személytelen nagyvállalat vagyunk, akik minden szolgáltatót egy sablonba szeretnének szorítani.
Azért, mert mi két lábbal a földön járunk, meghallgatjuk az ügyfeleinket, mert jót szeretnénk alkotni.

Ha Ön is részese lenne ennek a történetnek, nincs más dolga, mint küldeni nekünk egy üzenetet az ÁRAJÁNLAT menüpontban, és a jövő máris elkezdődik.
Vigyázni fogunk rá, hogy a munkát mi, és a rendszerünk végezze, így Ön végre megengedheti magának, hogy csak a pácienseivel törődjön.

Az ajánlatkérés természetesen díjtalan minden esetben.


MediCRM - Az okos medikai rendszer
Akció ebben a hónapban! A csatlakozási díjat elengedjük!